Doetinchemseweg 20, 7051 AC Varsseveld - INFO@SALONPERFECTSKIN.COM - (06) 1920 8835 - KVK: 51448181

MAAK EEN
AFSPRAAK

doetinchemseweg 20, 7051 Ac varsseveld - info@salonperfectskin.com - (06) 1920 8835

MAAK EEN AFSPRAAK

Salon perfect skin

Voor een perfect resultaat

Salon Perfect Skin is dé specialist op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, make-up, microblading, wimperextensions en shellac-nagels. In onze frisse, moderne en professionele salon, in het centrum van Varsseveld, krijg je persoonlijke aandacht, vakkundig advies en kwaliteit.

Wij zijn meer dan alleen een schoonheidssalon. Standaard behandelingen bestaan niet bij Salon Perfect Skin: voor ons is iedere persoon en elke huid uniek. Daarom stemmen wij iedere behandeling af op de wensen en behoeften van jou en jouw huid. We willen dat jij je op je gemak voelt en het is ons doel om je nóg stralender de deur uit te laten gaan dan je al bent. Wij halen de beste versie van jezelf naar boven!

Anne

Hallo! Ik ben Anne Giesbers en sinds 2017 werkzaam bij Salon Perfect Skin. Ik ben getrouwd met Tom, trotse mama van twee zoons en woonachtig in het heerlijke buitengebied van Halle. Als klein meisje vond ik alles omtrent crèmes en make-up al reuze interessant. Een opleiding schoonheidsverzorging op latere leeftijd was dan ook het logische gevolg. Een rechtenstudie volgde er nog achteraan, maar daarna ben ik toch weer in de vertrouwde salon beland.  
 
Het persoonlijke aspect staat bij mij, naast kwaliteit, hoog in het vaandel! De klanten leggen hun huid letterlijk in onze handen en vertrouwen speelt daarbij een belangrijke rol. Heel graag maak ik een praatje met onze klanten, om hun huid vervolgens op en top te verzorgen. Ook voor visagie kunnen de mensen bij mij terecht. Of het nou bruidsmake-up is of uitleg tijdens een workshop, ik ben van alle markten thuis!

you will wear it everyday for the rest of your life"

"Be good to your skin...

Sandra

Hi! Mijn naam is Sandra Legters. Ik woon samen met mijn partner Bart en onze twee zoons in Varsseveld. In 2010 maakte ik van mijn droom werkelijkheid: ik werd de trotse eigenaresse van mijn eigen Salon Perfect Skin. 

Wat ik zo leuk vind aan ons vak, is dat iedereen uniek is! Elke huid is anders, dus voor elke huid heb ik een andere aanpak. Of je nu komt voor een korte of een uitgebreide behandeling, iedereen moet met een fijn gevoel binnenkomen, en met een nóg fijner gevoel weer naar buiten gaan! Met het totale aanbod aan behandelingen in mijn salon ben ik ervan overtuigd dat ik het mooiste in iedereen naar boven kan halen.

...Then do it"

"If it makes you feel beautiful...

Isabella

Hi, mijn naam is Isabella Maksuti, ik ben 20 jaar oud en ik woon in het gezellige dorpje Winterswijk. Inmiddels kan ik met trots zeggen dat ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben. Het vak spreekt mij erg aan omdat het heel divers is. Sommige klanten komen binnen met het doel om de huid te verbeteren en anderen willen juist een touch up van de wenkbrauwen of net nog even de nagels gelakt hebben voor eventueel een speciale gelegenheid. Hier in de salon zijn wij van alle markten thuis. Daarnaast geeft het mij voldoening om de wensen van ieder in vervulling te laten gaan. Ik kijk er daarom erg naar uit jullie te mogen ontmoeten in de salon!

...is always in!"

"Glowing skin...

Op de hoogte blijven?

Shop

Uitgelicht