Doetinchemseweg 20, 7051 AC Varsseveld - INFO@SALONPERFECTSKIN.COM - (06) 1920 8835 - KVK: 51448181

MAAK EEN
AFSPRAAK

doetinchemseweg 20, 7051 Ac varsseveld - info@salonperfectskin.com - (06) 1920 8835

MAAK EEN AFSPRAAK

Salon perfect skin

Voor een perfect resultaat

Salon Perfect Skin is dé specialist op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, make-up, microblading, wimperextensions en shellac-nagels. In onze frisse, moderne en professionele salon, in het centrum van Varsseveld, krijg je persoonlijke aandacht, vakkundig advies en kwaliteit.

Wij zijn meer dan alleen een schoonheidssalon. Standaard behandelingen bestaan niet bij Salon Perfect Skin: voor ons is iedere persoon en elke huid uniek. Daarom stemmen wij iedere behandeling af op de wensen en behoeften van jou en jouw huid. We willen dat jij je op je gemak voelt en het is ons doel om je nóg stralender de deur uit te laten gaan dan je al bent. Wij halen de beste versie van jezelf naar boven!

Sandra

Hi! Mijn naam is Sandra Legters. Ik woon samen met mijn partner Bart en onze twee zoons in Varsseveld. In 2010 maakte ik van mijn droom werkelijkheid: ik werd de trotse eigenaresse van mijn eigen Salon Perfect Skin. 

Wat ik zo leuk vind aan ons vak, is dat iedereen uniek is! Elke huid is anders, dus voor elke huid heb ik een andere aanpak. Of je nu komt voor een korte of een uitgebreide behandeling, iedereen moet met een fijn gevoel binnenkomen, en met een nóg fijner gevoel weer naar buiten gaan! Met het totale aanbod aan behandelingen in mijn salon ben ik ervan overtuigd dat ik het mooiste in iedereen naar boven kan halen.

...Then do it"

"If it makes you feel beautiful...

Isabella

Hi, mijn naam is Isabella Maksuti, ik ben 21 jaar oud en ik woon in het gezellige dorpje Winterswijk. Inmiddels ben ik alweer een tijdje met veel plezier werkzaam in de salon. De behandelingen die wij geven spreken mij erg aan omdat het heel divers is. Sommige klanten komen binnen met het doel om de huid te verbeteren en anderen willen juist een touch up van de wenkbrauwen of net nog even de nagels gelakt hebben voor eventueel een speciale gelegenheid. Hier in de salon zijn wij van alle markten thuis. Daarnaast geeft het mij voldoening om de wensen van ieder in vervulling te laten gaan. Ik kijk er daarom erg naar uit jullie te mogen ontmoeten in de salon!

...is always in"

"Glowing skin...

Op de hoogte blijven?

Shop

Uitgelicht