Doetinchemseweg 20, 7051 AC Varsseveld - INFO@SALONPERFECTSKIN.COM - (06) 1920 8835 - KVK: 51448181

MAAK EEN
AFSPRAAK

doetinchemseweg 20, 7051 Ac varsseveld - info@salonperfectskin.com - (06) 1920 8835

MAAK EEN AFSPRAAK

Salon perfect skin

Voor een perfect resultaat

Salon Perfect Skin is dé specialist op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, make-up, microblading, wimperextensions en shellac-nagels. In onze frisse, moderne en professionele salon, in het centrum van Varsseveld, krijg je persoonlijke aandacht, vakkundig advies en kwaliteit.

Wij zijn meer dan alleen een schoonheidssalon. Standaard behandelingen bestaan niet bij Salon Perfect Skin: voor ons is iedere persoon en elke huid uniek. Daarom stemmen wij iedere behandeling af op de wensen en behoeften van jou en jouw huid. We willen dat jij je op je gemak voelt en het is ons doel om je nóg stralender de deur uit te laten gaan dan je al bent. Wij halen de beste versie van jezelf naar boven!

Anne

Hallo! Ik ben Anne Giesbers en sinds 2017 werkzaam bij Salon Perfect Skin. Ik ben getrouwd met Tom, trotse mama van twee zoons en woonachtig in het heerlijke buitengebied van Halle. Als klein meisje vond ik alles omtrent crèmes en make-up al reuze interessant. Een opleiding schoonheidsverzorging op latere leeftijd was dan ook het logische gevolg. Een rechtenstudie volgde er nog achteraan, maar daarna ben ik toch weer in de vertrouwde salon beland.  
 
Het persoonlijke aspect staat bij mij, naast kwaliteit, hoog in het vaandel! De klanten leggen hun huid letterlijk in onze handen en vertrouwen speelt daarbij een belangrijke rol. Heel graag maak ik een praatje met onze klanten, om hun huid vervolgens op en top te verzorgen. Ook voor visagie kunnen de mensen bij mij terecht. Of het nou bruidsmake-up is of uitleg tijdens een workshop, ik ben van alle markten thuis!

you will wear it everyday for the rest of your life"

"Be good to your skin...

Sandra

Hi! Mijn naam is Sandra Legters. Ik woon samen met mijn partner Bart en onze twee zoons in Varsseveld. In 2010 maakte ik van mijn droom werkelijkheid: ik werd de trotse eigenaresse van mijn eigen Salon Perfect Skin. 

Wat ik zo leuk vind aan ons vak, is dat iedereen uniek is! Elke huid is anders, dus voor elke huid heb ik een andere aanpak. Of je nu komt voor een korte of een uitgebreide behandeling, iedereen moet met een fijn gevoel binnenkomen, en met een nóg fijner gevoel weer naar buiten gaan! Met het totale aanbod aan behandelingen in mijn salon ben ik ervan overtuigd dat ik het mooiste in iedereen naar boven kan halen.

...Then do it"

"If it makes you feel beautiful...

NIENKE

Hallo! Ik ben Nienke Assinck, 20 jaar oud en woonachtig in het mooie dorpje Beltrum. Als stagiaire ben ik bij Sandra en Anne begonnen en inmiddels heb ik mezelf verder ontwikkeld én mijn diploma Schoonheidsverzorging behaald. Sinds kort ben ik dan ook zelfstandig werkzaam hier in de salon. Ik ben daarbij nog niet uitgeleerd en ga nog een jaar Allround Schoonheidsverzorging volgen om mij verder te verdiepen in de huid, en daarmee mijn kennis te vergroten en te delen met jullie. In 2019 heb ik mijn certificaat behaald voor het zetten van wimperextensions en daarmee ben ik bevoegd om jullie met plezier te voorzien van beeldschone en volle wimpers. Ik kijk ernaar om jullie te mogen ontvangen in de salon!

...In your own skin"

"beauty is being comfortable

Op de hoogte blijven?

Shop

Uitgelicht